Награждаване на 10 те най – добри спортисти на клуба за 2021 г.

През 2021 година, тези деца участваха в 29 състезания из почти цяла Европа. Бяхме в държави като Белгия, Полша, Словакия, Босна, Сърбия, Турция и други.

Общо спечелихме 192 медала, от които 93 златни, 48 сребърни и 72 бронзови. Момчетата до 13 години станаха републикански отборни шампиони, а клуба влезе в топ 10 на най-добрите отбори на България по медали от републиканските първенства със 16 спечелени медала. Мисля, че можем да определим годината като успешна.

Специални благодарности на нашия официален гост – Ивайло Иванов – най- добрия български джудист, както и на нашите спонсори от ESET, без които празника нямаше да може да се състои! Децата получиха парични и предметни награди, както и много положителни емоции и окуражаващи и мотивиращи съвети от звездата на българското джудо – Ивайло Иванов!

Ето я и десятката :

  1. Надие Жаафар
  2. Мути Жаафар
  3. Калина Вардарова
  4. Йордан Григоров
  5. Деян Милушев
  6. Борис Вардаров
  7. Петър Павлов
  8. Мартина Маринкова
  9. Антонио Спасов
  10. Ангел Благов

Благодарим на всички родители, които се включиха в празника, донесоха лакомства и добро настроение, както и на децата, без които работата ни щеше да е без значение!

Благодарим на нашите спонсори от ESET, които постоянно помагат с каквото могат, както и на всички родители и приятели на клуба!

Надяваме се тази година да подобрим резултатите!